Menü

A Billingo online számlázó biztonságos, és az is marad.

A biztonságot védett szervereink és a folyamatos, titkosítással ellátott biztonsági mentések garantálják. Számlázási adataid védelme kitüntetett figyelmet igényel, ezt a Billingo kétlépcsős bejelentkezése biztosítja számodra.

A Billingóval készített számláid 100%-ban megfelelnek az aktuális törvényi szabályozásnak.

A Billingo online számlázó biztonságát védett szerverek és a folyamatos, titkosítással ellátott biztonsági mentések garantálják

Különösen érzékeny információkkal dolgozunk ezért a Billingót titkosított SSL csatornán, https biztonsági protokollon keresztül érheted el, így adataid éppen olyan biztonságban vannak, mint amikor online fizetsz. A böngésző és a szerverek közötti adatforgalom titkos és visszakövethetetlen.

A Billingo online számlázó egy felhő alapú szolgáltatás, nem kell telepítened, ha a géped vagy eszközöd meghibásodik vagy elveszted, az adataid akkor sem vesznek el. Operációs rendszer függetlenül működik, csak web böngésző szükséges a használatához. Mindig kéznél van, mert fiókod így bármelyik internettel rendelkező eszközről eléred. A szerveren tárolt adataidat AES titkosítást használó adatbázisokban tároljuk. Azokról 3 óránként több titkosított biztonsági mentés készül, az adat vesztés elkerülésére. A biztonsági mentéseket egymástól földrajzilag is különböző helyeken tároljuk.

A Billingo szerverei az ország egyik legnagyobb és legbiztonságosabb szervertermében vannak elhelyezve. Állandó technikai és biztonsági felügyelet mellett.

A felhő alapú megoldásnak köszönhetően online számlázód mindig friss lesz, az aktuális frissítéseket automatikusan megkapod legyen az új funkció, hiba javítás, vagy jogszabály miatti változás.

A legutóbbi frissítés időpontját a Billingo alkalmazás lábrészében láthatod. A szolgáltatás állapotát itt tekintheted meg: status.billingo.hu

Kétlépcsős bejelentkezés a nagyobb biztonságért

Az online számlázó biztonságát tovább növeli a kétlépcsős azonosítás. Aktiválásával amikor bejelentkezel a Billingóba a megszokott felhasználónév és jelszó mellett a rendszer egy második, a mobiloddal generált jelszót is kérni fog. A kétlépcsős azonosítás egy második védelmi vonallal is védi fiókodat, így ha egy hacker meg is szerzi a belépési adataidat, a mobilodon generált második biztonsági kulcs nélkül nem fog tudni belépni.

Tippjeink biztonságod érdekében

A KETTŐS BELÉPTETÉS AKTIVÁLÁSA

Kapcsold be az opcionális kettős beléptetést a Billingo fiókodhoz, amely egy második kóddal is védi a fiókodat. Az okostelefonra telepített alkalmazás által generált második biztonsági kulcs nélkül senki nem fog tudni belépni.

LEGYÉL NAPRAKÉSZ

A legjobb működés és biztonság érdekében tartsd naprakészen az operációs rendszered és a böngésződ. Mindig tedd fel az aktuális frissítéseket, ha tudod kapcsold be az automatikus frissítést. Ha az operációs rendszered nem is a legújabb, de lehetőség szerint használj modern böngészőt.

FONTOS A JÓ JELSZÓ

Válassz nehezen kitalálható jelszót, és lehetőleg ne használd a Billingónál használt jelszavad máshol.

Számlázás INGYEN?
A Billingo-val ez is lehetséges.

Mire vársz? Regisztrálj!

Számlázás profi kinézetű számlákkal percek alatt
Billingo hírlevél

Legyél mindig naprakész!

Ha tudni szeretnél a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók, add meg a neved és az email címed.

X
50+1 kérdés és válasz a NAV online adatszolgáltatási kötelezettség kibővítéséről

50+1 kérdés és válasz a NAV online adatszolgáltatási kötelezettség kibővítéséről

41 oldalnyi hasznos információ közérthetően a 2020-2021-es jogszabályváltozások alapján