Valóra vált álom: új irodába költözött a Billingo

Billingo hírek 2020.01.23. - 2 p. olvasás

Egy óriási álmunk vált valóra nemrégiben, új, modern, igazi startupos irodába költözött a Billingo és csapata. Miért költöztünk? Milyen az új iroda és milyenek az első tapasztalatok? Olvass tovább, elmesélem!

Miért volt szükség új Billingo irodára?

Az elmúlt évben a Billingo hátterében rengeteg dolog megváltozott. Ugrásszerűen megnőtt a felhasználóink száma, óriási terveken kezdtünk dolgozni, ami egyértelműen a munkatársak számának növekedését vonta maga után. Eddig egy kis lakásirodában dolgoztunk, de ahogy egyre többen érkeztek a Billingo csapatába, úgy lett szűkösebb a hely. És bár sok jó ember kis helyen is elfér, éreztük, hogy itt az idő új főhadiszállást keresni. 

Billingo iroda

A kis lakásiroda helyett egy tágas, napfényes, modern irodát álmodtunk magunknak, ahova élvezet nap mint nap bejárni, ahol épp annyira színvonalas környezetben alkothatunk, mint amennyire imádunk a Billingón dolgozni. És ezzel is szerettük volna bizonyítani munkatársainknak, hogy mennyire becsüljük, tiszteljük és szeretjük őket. 

Az új Billingo iroda ezért egy modern irodaházba, Budapesten, az Árbóc utcába költözött. 

Billingo iroda

Valóra vált az álom: gyönyörű, tágas, fényes lett az új Billingo iroda

Az új Billingo iroda helyszínét úgy választottuk meg, hogy tudtuk, a 2020-as év újabb mérföldkő lesz az online számlázó életében. Folyamatosan interjúztatunk, mert év végére 25 főre szeretnénk növelni a csapat számát, hogy minden téren maximálisan ki tudjuk szolgálni a billingósok igényeit. 

Több ügyfélszolgálatossal, fejlesztővel is bővülni fog a csapat és menedzsment fronton is új szakemberek érkeznek majd. Szóval a választásnál így kalkuláltunk, és egy 160 nm-es világos, egy légteres irodára esett a választásunk. 

Modern munkaállomásokat alakítottunk ki, hogy a kollégáink egymáshoz közel, de mégis nyugodt környezetben tudjanak dolgozni. Ehhez korszerű, professzionális eszközparkot is csatasorba állítottunk. Igazi startup hangulatot teremtettünk és több kisebb helyiséget is létrehoztunk. Pl. a Billingo csapat tagjai el tudnak vonulni a relax szobába egy kicsi feltöltődni vagy ötletelni az inspiráló tárgyalóba. 

Külön irodát kaptak az ügyfélszolgálatosaink, mostantól nagy, közös munkatérben dolgoznak a fejlesztőink és könnyen megközelíthető irodába költöztek a menedzserek és a titkárság is. Egy frissítő kávéra, finom ebédre pedig a gyönyörű étkezőben gyűlik össze a csapat. 

Billingo iroda

Billingo iroda

Billingo iroda

Billingo iroda

Mindannyiunk nevében mondhatom, úgy érezzük, hogy most valóban a Billingo profizmusához és színvonalához méltó környezetben dolgozhatunk, ami újabb lendületet, óriási motivációt adott a csapatnak is. 

És természetesen ismét megköszönjük Nektek, kedves Billingósok is, hogy vagytok, hogy célt adtok a napjainknak. Nélkületek nem ment volna, igyekszünk meghálálni.

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top