Menü

Esettanulmány:
fiREG.hu Kft.

Horváth Gábor és Fekete Attila elhatározták, hogy a hagyományosan rengeteg adminisztrációt igénylő tűzvédelmi szakmából száműzik a papírmunkát.

A Billingo Cégindító ajánlata azonnal meggyőzte az alapítókat, mára pedig az általuk fejlesztett fiREG szoftverbe is integrálták a Billingot ügyfeleik részére.

Induló vállalkozás tapasztalatai a Billingo online számlázó program használatáról

A fiREG szoftver gondolata Gáborban fogalmazódott meg, látva azt, hogy mennyi idejét veszi el munkájának adminisztrációja. Attilát kereste fel elképzelésével, aki informatikai tapasztalatai révén sokat tudott hozzátenni a kezdeti ötletekhez.

Szakértő csapatot vontak be, piackutatásokat, elemzéseket végeztek, majd egy kezdetleges demo (startup nyelven szólva MVP) sikerén felbuzdulva céget alapítottak és megkezdték a fejlesztéseket.

“Fontos volt számunkra, hogy amennyire modern és korszakalkotó a fiREG a tűzvédelmi szakmában, úgy az általunk használt számlázó szoftver is kellően professzionális legyen. Külön örültünk annak, hogy a Billingonál olyannyira jól gondolkodnak, hogy teljes körű ingyenes használattal támogatják az induló vállalkozásokat.” – Mondta el Gábor arra a kérdésre válaszolva, hogy miért választották végül a Billingot.

Mire használjátok a fiREG-ben a Billingot?

Attila: “Ügyfeleink részére havi elszámolásokat készítünk, melyekhez a Billingo nagyszerűen működő API-ját használjuk és másodpercek alatt generáljuk le a szükséges számlákat. Továbbá a fiREG-ben is elérhetővé tettük a Billingot azért, hogy ügyfeleink szoftverünkből egy gombnyomással készíthessenek számlákat.”

Kinek ajánlod a Billingot?

Gábor: “Ajánlom a Billingot induló és haladó vállalkozásoknak is. Ha szeretnél professzionális eszközt használni a számlázáshoz, akár manuálisan, akár automatikusan, válaszd a Billingot!”

www.fireg.hu - Ha te is utálod a papírozást...

Számlázó program - fireg.hu
Horváth Gábor és Fekete Attila fiREG.hu Kft.

Magadra ismertél?
Tudj meg többet a Cégindító támogatásról!

Billingo hírlevél

Legyél mindig naprakész!

Ha tudni szeretnél a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók, add meg a neved és az email címed.

X
50+1 kérdés és válasz a NAV online adatszolgáltatási kötelezettség kibővítéséről

50+1 kérdés és válasz a NAV online adatszolgáltatási kötelezettség kibővítéséről

41 oldalnyi hasznos információ közérthetően a 2020-2021-es jogszabályváltozások alapján