Menü

Könyvelőbarát és időspóroló funkciók modern vállalkozóknak és könyvelőiknek

Unod, hogy a könyvelőd folyton a számlák miatt nyaggat? Sokszor szorít a határidő, ha le kell adni a papírokat? Spórolnál az idővel, a pénzzel és az energiával? A számodra legjobb számlázóprogramot keresed?

Kösd össze a Billingót a könyvelőprogrammal, és légy te a könyvelőd kedvenc ügyfele. Proforma számla, helyesbítő számla, előlegszámla? Felejtsd el a rengeteg kínos félreértést, hiábavaló kérdéseket és kínos számonkéréseket. Egyetlen kattintás és máris a könyvelőnél vannak az adatok. Sőt!

Próbáld ki a Billingót 30 napig INGYEN!

Próbáld ki a Billingót 30 napig INGYEN! Próbáld ki a Billingót 30 napig INGYEN!

Regisztrálj

Próbáld ki a Billingót 30 napig INGYEN!

Könyvelőbarát elektronikus számlák a Billingo online számlázó programmal

  • egyedi jogosultságot adhatsz a könyvelődnek,
  • a Billingóba belépve azonnal letölthetők az aktuális időszak számlái,
  • a kapott adatok pillanatok alatt importálhatók a legnépszerűbb könyvelőprogramokba,
  • a könyvelő bármikor ellenőrizheti az információk helyességét,
  • rengeteg időt spórolhatsz magadnak, mert nem kell személyesen elvinni a számlákat,
  • még több időt spórolhatsz a könyvelődnek, mert nem kell minden számlát manuálisan lekönyvelnie és ellenőriznie,
  • nem kell folyamatosan a törvényi változásokat figyelnetek,
  • bárki egyszerűen kezelheti a letisztult, átlátható kezelőfelületet,
  • a Billingót bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetitek,
  • nincs félreértés, elmaradt számla vagy elírás miatti probléma.

A könyvelőprogrammal való összekötésnek köszönhetően az adatok néhány gombnyomással letölthetők, a könyvelő pedig pillanatok alatt importálhatja őket a saját rendszerébe. A számlaexportálás funkció a Billingo ingyenes és Premium csomagjában is elérhető, egyedi jogosultságok azonban csak ez utóbbiban adhatók.

A Billingo jelenleg a RLB60, Novitax kettős könyvelés, Kulcs-könyvelés, Tensoft kettős Könyviteli Rendszer, Infotéka Kontír.NET, Forintsoft, QualitySoft Számvitel Rendszer, HessynKettős, exPanda, Armada, DKON Kettős könyvelő program, Konyvelness.hu és Naturasoft könyvelő programokkal kompatibilis.

A Billingo Premium tökéletes választás azoknak a cégvezetőknek, akik a lehető legkevesebb időt szeretnének a számlázással és a számlakezeléssel foglalkozni, hiszen néhány másodperc alatt akár több értékes óra adminisztrációt is megspórolhatnak.

Magadra ismertél?
Regisztrálj Billingo fiókot, és teszteld 30 napig ingyen!

Felhasználóink véleményei a Billingóról

Akár 3 felhasználó különböző jogosultságokkal

Akár 3 felhasználó különböző jogosultságokkal

A Billingo Premium csomagban akár 3 különböző felhasználót is beállíthatsz a fiókodban, és mindegyiknek különböző jogosultságokat adhatsz. Így rajtad kívül külön hozzáférést kaphat pl. a raktáros és a könyvelő is.

Könyvelőd is imádni fogja Könyvelőd is imádni fogja

Könyvelőd is imádni fogja

A számlák letöltése csupán néhány mp alatt elvégezhető. Állítsd be a kívánt időszakot, valamint a könyvelőd által használt könyvelő programot, a rendszer pedig össze is állítja neked a számlalistát. A kapott fájlt kell a könyvelőprogramba importálni.

Jelenleg támogatott programok: RLB 60, Novitax kettős könyvelés, Kulcs-könyvelés, Tensoft kettős könyvviteli rendszer, Infotéka kontír.net, Forintsoft, Qualitysoft számviteli rendszer, HessynKettős, Revolution, DimSQL, CobraConto.NET, Maxi tax, exPanda, Armada, DKON Kettős könyvelő program, Konyvelness.hu, Naturasoft

Egyszerű számla adatimport

Egyszerű számla adatimport

A Billingóból kinyert adatok minden esetben alkalmazkodnak a választott könyvelő program elvárásaihoz. Így elég azokat feltölteni, és máris az összes számlaadat bekerül a könyvelőprogram megfelelő helyére. A megoldás természetesen hagyományos és online számlák esetében is működik.

Mire vársz?
Regisztrálj ingyen és teszteld 30 napig a rendszer nagyszerűségét!

Regisztrálj ingyen
Összeköttetésben a legnépszerűbb könyvelő-programokkal

Összeköttetésben a legnépszerűbb könyvelő-programokkal

A Billingo jelenleg a RLB60, Novitax kettős könyvelés, Kulcs-könyvelés, Tensoft kettős Könyviteli Rendszer, Infotéka Kontír.NET, Forintsoft, QualitySoft Számvitel Rendszer, HessynKettős, exPanda, Armada, DKON Kettős könyvelő program, Konyvelness.hu, Revolution, Cobraconto, Maxi-tax, DimSQL és a Naturasoft könyvelő programokkal kompatibilis.

Bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről

Bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről

Tudjuk, hogy nem ülhetsz folyton az irodában és bármikor szükséged lehet arra, hogy hozzáférj a számláidhoz. A Billingo ezt maximálisan támogatja. A szoftver a felhőben működik, így a legszokatlanabb helyeken és időpontokban is elérhető marad a számodra.

Az sem számít, hogy éppen telefon, tablet, laptop vagy számítógép van a közeledben, a Billingót bármilyen eszközről, bármilyen platformról használhatod.

Modern, innovatív mégis egyszerű

Modern, innovatív mégis egyszerű

Utálod az űrhajó vezérlőpultjához hasonlító, gombokkal telepakolt szoftvereket? A Billingo modern és innovatív kezelőfelületét pillanatok alatt megszereted majd. Itt minden gomb pont kézreáll, és éppen annyi van belőlük, amennyire egy induló vállalkozásnak szüksége van.

Spórolj időt a számlázás mellett az információszolgáltatással is! Tedd szorosabbá a kapcsolatot a számlázód és a könyvelőprogram között!

Regisztrálj új Billingo fiókot, és teszteld 30 napig ingyen!

Regisztrálj új Billingo fiókot, és teszteld 30 napig ingyen!
Ingyenes könyv a számlázásról

Ingyenes könyv a számlázásról

Ismerd meg a számlázás legfontosabb tudnivalóit. Az ingyenes 23 oldalas tanulmány a számlázás legapróbb részleteire is kitér és tippeket is ad.

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói
kézikönyv

Minden a Billingo online számlázó program használatáról és a tudnivalókról. Ha kérdésed lenne nézd meg átfogó kézikönyvünket.

Az összes funkció

Az összes
funkció

Az összes funkció egy listában. Nézd meg mi mindenben segíti munkád és céged a Billingo.

Fejlesztési napló

Fejlesztési
napló

Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a Billingót. Kövesd nyomon az újdonságokat a fejlesztési naplónkban.

X

Legfontosabb tudnivalók a számlázásról, hogy elkerüld a szigorú NAV büntetést

Add meg a neved, az e-mail címed, és már le is töltheted a tanulmányt!