Menü

Automatizáld webáruházadban a számlázást, a Billingo online számlázó programjával

A Billingóval hatékonyan automatizálhatod a megrendelésekhez kapcsolódó számlázást. Ezzel időt és pénzt spórolhatsz.
Próbáld ki Te is ingyen.

Kösd össze a Billingóval webáruházadat, vagy más online szolgáltatást nyújtó oldaladat Kösd össze a Billingóval webáruházadat, vagy más online szolgáltatást nyújtó oldaladat

Kösd össze a Billingóval webáruházadat, vagy más online szolgáltatást nyújtó oldaladat

Egy biztonságos API-kulcs segítségével egyszerűen kötheted össze webáruházadat vagy arra alkalmas honlapodat, rendszeredet a Billingóval, ezzel tökéletesen automatizálhatod a számlázást.

A megrendelést követően a program automatikusan, hiba nélkül kiállítja és akár ki is küldi a számlát helyetted, így neked egy perc időd nem megy el a számlázással. Csak a bankszámlát kell ellenőrizned, hogy megérkezett-e az utalás.

Felejtsd el a lassú és unalmas webáruház számlázást, automatizáld az adminisztrációt és foglalkozz inkább valami izgalmasabbal!

Ismétlődő számlákat küldenél? Automatizáld!

Ismétlődő számlákat küldenél? Automatizáld!

Állandó partnereidnek, megrendelőidnek nem kell minden hónapban újra és újra megírnod a számlát. Az ismétlődő számla funkcióval a Billingo elvégzi ezt helyetted.

Az általad megadott paraméterek, gyakoriság vagy egyedi változó megjegyzés alapján a program minden hónapban elkészíti és kiküldi helyetted a számlát, neked csak ellenőrizni kell azt.

A színes és beszédes ikonokon azonnal láthatod a kiállított számlák státuszát, ezzel elkerülhetők a későbbi kellemetlenségek.

Számlázás INGYEN?
A Billingo-val ez is lehetséges.

Mire vársz? Regisztrálj!

Számlázás profi kinézetű számlákkal percek alatt

Hogyan történik az összekapcsolás API-n keresztül?

1. REGISZTRÁLJ INGYENESEN

Legelőször regisztrálnod kell egy Billingo fiókot. Bár az API használatát csak a Premium előfizetés tartalmazza, de hogy segítsünk neked az indulásban az ingyenes regisztráció első 30 napja Premium funkciókat is tartalmaz ingyenesen. Így amíg nem használod nem kell fizetned, és közben könnyedén elkészítheted és tesztelheted a csatlakozásod.

2. GENERÁLJ EGYEDI API KULCSOT ALKALMAZÁSODHOZ

Bejelentkezés után az API menüpont alatt létrehozhatsz több egyedi alkalmazás azonosítót, minden egyes csatlakozásodhoz. Külön kulcsokkal sokkal biztonságosabb adataid kezelése.

3. KEZDJ EL FEJLESZTENI

Készítsd el saját csatolódat, amin keresztül kommunikál oldalad a Billingóval.
Az API-n keresztül egyszerű REST alapú hívásokkal lehetőség van a vevő törzset módosítani, új vevőket létrehozni, és hagyományos vagy elektronikus számlát kiállítani.
A Billingo API nyílt forráskódú, megtalálható a GitHub-on. A fejlesztéshez nyílt forráskódú példaprogramokat is biztosítunk. Javasoljuk, hogy ezeket nézd meg, mielőtt belevágsz.

Spórolj időt és élvezd a Billingo által nyújtott kényelmet!

MILYEN FUNKCIÓKAT ÉPÍTETTÜNK A BILLINGO WOOCOMMERCE PLUGINJÁBA?

  • Egyszerű telepítés, biztonságos API-kulcsok
  • A webáruház számlázás folyamatos és teljes automatizálása
  • Emberi erőforrást nélkülöző, professzionális külalakú számlák, mely hozzájárulnak vállalkozásodról és webshopodról kialakított pozitív képhez
  • Felhasználóbarát és célorientált kezelőfelület, mely több számlatömb kezelésére is alkalmas
  • Devizaszámlázásra is lehetőség nyílik
  • A fizetési módok, ÁFA- kódok, különböző bankszámlák és ügyfelek szinkronizációjára is képes
  • Kielégíti a NAV által támasztott követelményeket
  • Statisztikák elkészítésére is képes, amelyeket a számlákhoz hasonlóan, PDF, XLS, CSV és NAV XML formátumban is exportálhatsz

Ha webáruházad működésének automatizálása a cél, ebben a Billingo WooCommerce számlázó pluginja egy roppant hasznos eszköz lesz. Élj az online számlázás adta lehetőségekkel, és próbáld ki a Billingo-t havi 20 számláig vagy nettó 250.000 Ft-ig teljesen ingyen!

Billingo hírlevél

Legyél mindig naprakész!

Ha tudni szeretnél a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók, add meg a neved és az email címed.

X
50+1 kérdés és válasz a NAV online adatszolgáltatási kötelezettség kibővítéséről

50+1 kérdés és válasz a NAV online adatszolgáltatási kötelezettség kibővítéséről

41 oldalnyi hasznos információ közérthetően a 2020-2021-es jogszabályváltozások alapján